alltså allvarligt nu...

detta är fan sant det jag har sagt hela tiden om världens jävla undergång, har blivit livrädd för detta nu..
drömt det i dagar nu och dessutom har ju flera sagt att det kommer bli undergång låångt innan jaaa föddes tillomed mamma, fanns ju böcker från det, men hade inte ens jorden undergång i tanken föräns den filmen "2012" kom ut och jag och min kusse kollade på den, jag har sett hemskare filmer och aldrig enns trott på något sånt bullshit men när man ser och hör "vi alla kommer dö osvosv" så det klart man börjar tro mer på det, dom i min klass tycker allmänt bara ja e dum i huvudet när jag snackar om det haha.

och jag hade liksom släppt det nu ett tag men igår när jag åkte hem från skolan så kommer radion och säger att en präst/forskare har listat ut jordens undergång och det skulle vara den 18 maj/mars eller något nästa år eller iår det har ja inget koll på så det fick ja på tanken igen och mardrömmar om att det kom en jävligt stor synamin (?) och jordskalv å massa.

galet säger ja, så vad säger ni om detta är det bara jag som inbillar mig om skiten eller håller ni med ?

jaja okej dom har sagt förr att det ska bli jordens undergång men nu kanske det menas
1 filmen (kasnke har en betydelse)
2 olika böcker från olika tider som står att 2012 ska bli undergång


och dessutom snackade jag och fanny om det igår (bara hon som tror på mig) men så sa hon att indianer sa det med, dom hade med sagt om två fåglar kraschar i ett hus eller något ni vet två flygplanen ?
och det hände.. så om det händer något tex en spricka på marken (alltså en stor) så kan ni väl gott tänka att jag redan är död då :)
haha ..


men read this !

Mayaindianerna var ett folk som levde i Sydamerika mellan åren 250-950 e.Kr. Fast det visste ni nog. Vad som är intressant med Mayaindianerna var deras besattahet av tiden. Genom att studera himmeln så lyckades de komma på ett tidssystem som anknöt till astronomiska observationer av solår, månår och Venus synodiska perioder. Andra matematiskt väl definierade tidsperioder hade rituella ändamål utan synbar anknytning till kända naturcykler. Sin matematik baserade mayaindianerna på talet 20. Genom att studera mayakalendern så har forskare med gapande munnar fastslagit att mayaindianernas förståelse för cykler av planeter, solsystem, stjärnor och till och med galaxer vida övergick de kunskaper vi hade för bara 20 år sedan. De visste till exempel att vår galax roterade runt ett svart hål och hur jorden förhöll sig till det, något som vi först greppade på 90-talet.

Mayakalendern innehåller också en rad profetior om vissa naturcykler och händelser i framtiden. Men här är det relevanta: Mayakalendern slutar den 21 December 2012. Enligt deras planetära cykel så kommer då jorden och solen stå i en perfekt linje med vår galax "ekvator", något som vi med moderna mätinstrument nu kunnat verifiera. Mayaindianerna menade att då skulle jorden, som vi känner den, gå under. Vissa hävdar att på den 21:a December så kommer jorden genomgå ett så kallat "pole shift" som innebär att de magnetiska knytpunkterna (nordpolen och sydpolen) kommer flyttas vilket kommer leda till globala naturkatastrofer och till slut mänsklighetens undergång.

Den som startade den här "rörelsen" var en kille vid namn José Argüelles som var fascinerad av det gamla kinesiska spådomssystemet I Ching (förändringsboken) som är den äldsta bevarade boken i kinesisk kultur. Det går till såhär: Du kastar tre mynt sex gånger och om två av mynten är klave så målar du ett helt streck på ett papper. Om två av mynten är krona så målar du två streck bredvid varandra. Du gör alltså det här 6 gånger och får då fram ett hexagram som du kollar upp i boken och så ger den dig råd om kärlek, karriär osv.

Vad José gjorde var att han tog dessa 64 olika hexagram och räknade samman dom till en matematisk graf. När han studerade den här grafen testade han att göra den till en tidsskala. Han började med datumet då I Ching är daterad och gick helt enkelt framåt. En graf, som ni vet, går upp och ner och när han tittade på stora civilisationers uppgång och fall så märkte han att de stämde förvånansvärt överens med hans tidsskala. Romarrikets fall, amerikas upptäckt, andra världskriget osv. Tidslinjen slutade i alla fall på ett väldigt speciellt datum: 21 December 2012. Först flera år efter sin upptäckt så ramlade han över mayakalendern. När han såg att de två profetiorna stämde överens var domedagshysterin ett faktum.

peace






L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0